Informatie huis Estartit

Ligging van het huis

Het huis ligt in het dorp op ca. 10 min. lopen van het centrum en 100 meter van het strand.
In de directe omgeving zijn alle benodigde winkels te vinden, zoals een supermarkt, een bakker, een drogist en diverse snackbars en restaurants.

Vlakbij het huis zijn diverse appartementen complexen met zwembaden, bij sommigen is het toegestaan van het zwembad gebruik te maken als je via de bar of het restaurant naar binnen gaat en iets te drinken besteld.

Het huis en de omgeving zijn zeer kindvriendelijk, kleine kinderen kunnen veilig spelen in de tuin daar het hek afsluitbaar is.

De stranden zijn breed en de zee wordt geleidelijk dieper terwijl er voor de kust zandbanken liggen, vergelijkbaar met Nederlandse stranden.

In de directe omgeving zijn diverse leuke speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden, zoals een klein lunapark en een permanente kermis voor de kleintjes. Ook voor de oudere jeugd is er voldoende te doen, er zijn diverse gezellige barretjes en dancings.

Indeling

Het huis heeft een tuin met barbeque en een picknicktafel en een carport, beneden zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet, wastafelmeubel en wasmachine. Op de bovenverdieping is de huiskamer met aansluitend een groot terras, de keuken en een tweede badkamer met toilet, wastafel, handwasgelegenheid.

Bedden

De volgende bedden zijn aanwezig: Slaapkamer 1: een tweepersoonsbed (1,60 x2,00) Slaapkamer 2: twee eenpersoonsbedden (0,90x2,00), een bij te plaatsen éénpersoonsbed en een babybedje. Er zijn een tweepersoons donzen dekbed (2.40x2.00), 2 donzen slaapzakken (deze slaapzakken kunnen als dekbed gebruikt worden ) en 4 dekens aanwezig. (hoeslakens, onderlakens, handdoeken en theedoeken dient u zelf mee te nemen)

Kinderen

Voor de allerkleinsten is er een kinderstoeltje aanwezig dat aan de tafel gehangen kan worden, een wipstoeltje en een kinderbadje.            Er zijn allerlei spelletjes en speelgoed aanwezig, het is wel aan te raden, bij aanwezigheid van kinderen jonger dan 3 jaar, even na te gaan of al het speelgoed voor hen geschikt is.

Radio en TV

Er is een satellietschotel met Nederlandse en Spaanse zenders aanwezig.

Internet

In het huis is wifi aanwezig.

Schoonmaken

Het schoonmaken van het huis tijdens het verblijf moet zelf gedaan worden. De eindschoonmaak (bij vertrek) wordt door een werkster gedaan. Het is echter wel de bedoeling dat vuilnis e.d. weggegooid wordt.